Aconsegueix entrades per al partit FC Barcelona – París Saint-Germain
Aconsegueix entrades per al partit FC Barcelona – París Saint-Germain

Aconsegueix entrades per al partit FC Barcelona – París Saint-Germain

Sorteig especial per a subscriptors

T’atreveixes a fer la porra de l’anada del partit de la Lliga de Campions? Participa-hi i guanya una entrada per al Barça-PSG!

L’ARA i el FC Barcelona sortegem dues entrades dobles entre els subscriptors de l’ARA per al partit de la Lliga de Campions que es disputarà dimecres 10 d’abril (20.45 h) al Camp Nou. Vols anar-hi? Doncs participa a la porra de l’ARA! Indica quin serà el resultat del PSG-Barça i quin jugador o jugadors seran els autors del gol o gols del FC Barcelona. Si l’encertes, entraràs en el sorteig de dues entrades dobles per al partit de tornada!

Bases legals
  • Esteu proporcionant la vostra informació a Edició de Premsa Periòdica Ara, SL. El motiu pel qual demanem la vostra direcció de correu electrònic i el vostre telèfon és per poder-nos posar en contacte amb el participant en cas que sigui el guanyador de la promoció.
  • La participació en aquest concurs és voluntària. Les dades personals que ens faciliteu es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL.
  • Un cop tancat el període de participació, es farà un sorteig entre totes les respostes rebudes dins el període indicat. Enviarem un correu electrònic al guanyador en què li especificarem què haurà de fer.
  • El premi consisteix en dues entrades dobles per al Barça-PSG de dimecres dia 10 d’abril a les 20.45 al Camp Nou.
  • El període de participació serà del 25 a l’1 de març. El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar.
  • La participació en el sorteig implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del sorteig i de l'elecció dels guanyadors.
Aquest concurs ja ha finalitzat. Els guanyadors seran avisats a través del correu electrònic. Gràcies per haver-hi participat.
Subscriu-te a l'ARA per 0,99 € el primer mes
© ARA